Total Hair Extensions

Hair extensions

Total Hair Extensions Concept zijn 1 van dé gekendste hairextensionspecialisten van Benelux . Na jaren opleidingen en bijscholingen behoort ze bij de Europese top. Zij is een veel gevraagde hairextensionstyliste en talrijke binnen- en buitenlandse celebrities komen voor hun hairextensions bij Total Hair Extensions Concept.

“Wij werken steeds met A+++ klasse hairextensions , wat voor de mooiste resultaten zorgt !”

Keratine Extensions:

Wat zijn keratine extensions? 

Keratine extensions zijn losse plukjes haar die door middel van een warmte tang in je haren worden bevestigd.Afhankelijk van de kwaliteit van je eigen haar, kunnen deze extensions ongeveer 3 tot 5 maanden gedragen worden. Bij bv dun en fijn haar zullen de extensions minder lang gedragen kunnen worden dan bij voller en dikker haar. Ook bij haaruitval zij keratine extensions niet het beste idee.

 

Tape Extensions:

wat zijn tape extensions? 

Tape hairextensions zijn kleine strookjes extensions van 3.5 cm breed. Aan 1 zijde zit een plakstrip waarmee je ze stevig kunt vastzetten in je haar.
Deze manier van haarverlenging is de minst zichtbare omdat de band zo dun is dat je deze niet kan zien als het in je haar zit. De extensions zelf zijn gemaakt van 100% Human Hair.

Weaving:

wat is Weaving?

De micro ring techniek vinden wij  de beste en fijnste manier om permanente hair weaves in je eigen haar te zetten. Bij deze techniek neem je een plukje eigen haar en een plukje hair weave. Deze plukjes bevestig je aan elkaar door middel van een micro ring met siliconen binnenkant. De siliconen binnenkant zorgt voor extra bescherming van je haar en voor stevigheid. De micro ring wordt dicht geknepen in de natuurlijke haarvalling. Op deze manier is het niet schadelijk voor je eigen haar. Het is belangrijk de micro ringetjes gelijkmatig in te zetten zodat het gewicht van de hair weave goed verdeeld wordt over het eigen haar.

6b1de160-2caf-4024-a75f-42a0cb23b530

Start typing and press Enter to search