Total Hair Extensions

HAIR EXTENSIONS

100% Human hair extensions van topkwaliteit.

Exclusief voor jou gemaakt.

Ons doel is om haar van de beste kwaliteit te leveren met een ​​lange levensduur en in het nabootsen van natuurlijk lang haar te garanderen.

Met onze professionele technieken zorgen wij ervoor dat het dragen van extensions zo aangenaam mogelijk is.

Wij passen diverse mogelijkheden en technieken toe om jou haar te verdikken of te verlengen.

Wij zijn meer dan 20 jaar een gevestigde waarde in de extensions wereld.

Keratine Extensions:

Wat zijn keratine extensions? 

Keratine extensions zijn losse plukjes haar die door middel van een warmte tang in je haren worden bevestigd.Afhankelijk van de kwaliteit van je eigen haar, kunnen deze extensions ongeveer 3 tot 5 maanden gedragen worden. Bij bv dun en fijn haar zullen de extensions minder lang gedragen kunnen worden dan bij voller en dikker haar. Ook bij haaruitval zij keratine extensions niet het beste idee.

 

Tape Extensions:

wat zijn tape extensions? 

Tape hairextensions zijn kleine strookjes extensions van 3.5 cm breed. Aan 1 zijde zit een plakstrip waarmee je ze stevig kunt vastzetten in je haar.
Deze manier van haarverlenging is de minst zichtbare omdat de band zo dun is dat je deze niet kan zien als het in je haar zit. De extensions zelf zijn gemaakt van 100% Human Hair.

Weaving:

wat is Weaving?

De micro ring techniek vinden wij  de beste en fijnste manier om permanente hair weaves in je eigen haar te zetten. Bij deze techniek neem je een plukje eigen haar en een plukje hair weave. Deze plukjes bevestig je aan elkaar door middel van een micro ring met siliconen binnenkant. De siliconen binnenkant zorgt voor extra bescherming van je haar en voor stevigheid. De micro ring wordt dicht geknepen in de natuurlijke haarvalling. Op deze manier is het niet schadelijk voor je eigen haar. Het is belangrijk de micro ringetjes gelijkmatig in te zetten zodat het gewicht van de hair weave goed verdeeld wordt over het eigen haar.

6b1de160-2caf-4024-a75f-42a0cb23b530
[go_pricing id=”prod2″]

Start typing and press Enter to search