Total Hair Concept

OUR STORY

Welkom bij TOTAL HAIR CONCEPT.
Het professionele Hair en Beautysalon.
U kunt hier terecht voor een breed scala aan behandelingen en ontspanning voor Haar- De Zaakvoerster Terneven Ilse van TOTAL HAIR CONCEPT en haar topstyliste Femke Blockx en Jarne Baert verwennen jou graag.
De Zaakvoerster Terneven Ilse van TOTAL HAIR CONCEPT en haar team verwennen jou graag. Wekelijks volgen wij nationale en internationale opleidingen om creatief om te gaan met onze topproducten
.Onder onze klanten behoren grote namen uit Benelux.Samen delen we de passie en obsessie voor de schoonheid van het HAAR.
De spectaculaire make-overs zijn zeer kenmerkend voor ons salon geworden.Met onze professionele producten zoals Philip Martin’s- Sebastian Professional leveren wij u de juiste service en de juiste look.
Kwaliteit, creativiteit en wekelijkse professionele ontwikkeling zijn zeker troeven in ons salon en geven u de perfecte look.
Wees welkom en geniet van deze fantastische belevenis, wij zetten alvast de bubbels klaar
Beste Klant,
Mijn tijd is waardevol en die van jou is dat ongetwijfeld ook. Ben je te laat op je afspraak, verlies je die tijd en is de behandeling dus korter.
Annuleren kan tot 24u op voorhand. kom je niet opdagen?
Dan rekenen we je de gemiste behandeling aan. Als tegenprestatie beloof ik je om onze afspraken te respecteren en zelf ook op tijd te zijn.
Bedankt voor uw begrip.
dsc_5725small
dsc_5782small
dsc_5745small

Start typing and press Enter to search