Total Hair Concept

OUR STORY

Welkom bij TOTAL HAIR CONCEPT.
Het professionele Hair en Beautysalon.
U kunt hier terecht voor een breed scala aan behandelingen en ontspanning voor Haar- De Zaakvoerster Terneven Ilse van TOTAL HAIR CONCEPT en haar topstyliste Femke Blockx en Jarne Baert verwennen jou graag.
Wekelijks volgen wij nationale en internationale opleidingen om creatief om te gaan met onze topproducten .Onder onze klanten behoren grote namen uit Benelux.Samen delen we de passie en obsessie voor de schoonheid van het HAAR. De spectaculaire make-overs zijn zeer kenmerkend voor ons salon geworden.Met onze professionele producten zoals Philip Martin’s- Sebastian Professional leveren wij u de juiste service en de juiste look.

 

Kwaliteit, creativiteit en wekelijkse professionele ontwikkeling zijn zeker troeven in ons salon en geven u de perfecte look. Wees welkom en geniet van deze fantastische belevenis, wij zetten alvast de bubbels klaarSchoonheid- Hair extensions en veel meer.. U kunt hier terecht voor een breed scala aan behandelingen en ontspanning voor Haar- Schoonheid- Hair extensions en veel meer..

 

De Zaakvoerster Terneven Ilse van TOTAL HAIR CONCEPT en haar topstyliste Agna Hendrix verwennen jou graag. Wekelijks volgen wij nationale en internationale opleidingen om creatief om te gaan met onze topproducten. Onder onze klanten behoren grote namen uit Benelux.Samen delen we de passie en obsessie voor de schoonheid van het HAAR. De spectaculaire make-overs zijn zeer kenmerkend voor ons salon geworden.Met onze professionele producten zoals Philip Martin’s- Sebastian Professional leveren wij u de juiste service en de juiste look.

 

Kwaliteit, creativiteit en wekelijkse professionele ontwikkeling zijn zeker troeven in ons salon en geven u de perfecte look. Wees welkom en geniet van deze fantastische belevenis, wij zetten alvast de bubbels klaar.
Het Total Hair Concept team
dsc_5725small
dsc_5782small
dsc_5745small

Start typing and press Enter to search